Ordet er frit: Hr. Mosegris 2012…..

Ordet er frit: Hr. Mosegris 2012…..

15. marts 2012 - kl. 11:06 - af

Igen en dejlig forårsdag og jeg gik som sædvanligt en tur i plantagen, solen skinnede og varmede så dejligt. Jeg slog et smut omkring søen og tænkte, at måske mødte jeg min gode ven hr. Mosegris, og minsandten om ikke han sad udenfor hulen og nød de dejlige varme solstråler.

Jeg stoppede op og høflig som jeg er, sagde jeg ”næh goddag hr. mosegris”!!
Tro mig, han havde ikke forandret sig en smule, han så på mig, kneb øjnene sammen og sagde:
”Dem igen, jeg troede at De for længst var flyttet fra byen så jeg i fred og ro kunne nyde det dejlige forår, men så heldig er jeg altså ikke”!
”Jamen, der er altså noget jeg må tale med Dem om” sagde jeg. ”Det kan ikke passe – jeg har ikke noget vigtigt at tale med Dem om” sagde hr. Mosegris.

”Jamen det er også noget som kommer både Dem og Deres familie ved” sagde jeg,
”De skal aldeles ikke blande Dem i min familie, vi skal nok klare os selv” vrissede han.”Jamen prøv lige at høre efter, det er ret alvorligt, jeg har nemlig hørt, at De nu skal til at gå med skudsikker vest og hjelm”!!
”Hvad skal jeg” vrissede han. ”De er ikke rigtig klog, hvorfor skal jeg dog det?”
”Fordi der nu skal drives jagt her i plantagen, her hvor De færdes med Deres familie og også alle vi andre beboere med hunde og familie” sagde jeg.
Han sad lige så stille og gloede ondt på mig ”hvor har De sådan noget sludder fra” – drive jagt? De må ikke være rigtig klog – hvad skal de dog jagte her”? Det er da ikke 1ste april!
”Jamen hør lige, jeg har selv læst den kontrakt byens høje råd og deres formand og jagtforeningen har skrevet under på, så det er ganske vist og det skulle være fordi man mangler penge i den store kasse”.

Han rystede på sit hoved og sagde: ”Der er da ingen med deres forstand i behold der vil drive jagt her i plantagen, her hvor der færdes så mange individer og den nye hjertesti er lige blevet renoveret til alle jer mennesker med jeres dårlige hjerter”!
”Ja, det har De da ret, i men jeg tror ikke der er nogen af dem i det store råd der har dårligt hjerte det er nok nærmere hovedet det er galt med og der hjælper en hjertesti ikke meget”!!

Hr. Mosegris rystede på hovedet og sagde: ”Såfremt det er rigtigt det de siger, så kan De jo gå hjem og tænke over, om der ikke er nogen i det store råd der har en anden mening og så kan De jo stemme på dem ved næste valg”

”Klogt sagt” tænkte jeg ved mig selv, ”det vil jeg gå hjem og spekulere over”.

Det gør jeg så, idet jeg tænker på hvor uforsvarligt det er at drive jagt så tæt på bebygget område
og så i et område hvor der færdes utrolig mange mennesker, men hvad gør man ikke for penge!

Hilsen

Bent Krag
Sættravej 17.
9300 Sæby
Folkepensionist uden Phd.

En kommentar til “Ordet er frit: Hr. Mosegris 2012…..” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ordet er frit: Hr. Mosegris 2012…..”

 • KH Åkandevej

  Det er dog betrykkende at læse at
  jægerne skal vise hensyn .
  Gør de det, er det vel stort set umuligt at løsne et skud
  med samvittigheden i orden
  ifølge jagtloven.
  vh. KH

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Hr. Mosegris 2012.....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger