Forsyningen sender 35 km grave- og jordarbejde i udbud

Forsyningen sender 35 km grave- og jordarbejde i udbud

11. marts 2012 - kl. 8:23 - af

Frederikshavn Forsynings beslutning om at føre vand fra Tolne Vandværk til Skagen er nu så langt fremme, at Forsyningen har sendt grave- og jordarbejde i forbindelse med etableringen af den ca. 35 km lange vandledning, der skal forbinde vandværkerne i Tolne og Bunken i EU-udbud.

Til opgaven hører også montering af ca. 35 bygherreindkøbte PE-brønde samt arbejder i forbindelse med nedlægning af ca. 64 km PE-tomrør og kabelbrønde til kabelføring. Montering af kabelbrønde til kabelføring. Arbejdet vil også omfatte midlertidig grundvandssænkning.

Det pågældende arbejde er så omfattende, at der er krav om at det skal udbydes i EU-udbud, men jeg håber da, at lokale entreprenører også vil søge at blive prækvalificeret og afgive bud på opgaven. Tidsfristen for afgivelse af bud til prækvalificering er 2. april 2012.  Se mere herom på www.forsyningen.dk

Med Venlig Hilsen

Bestyrelsesformand Frederikshavn Forsyning A/S

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forsyningen sender 35 km grave- og jordarbejde i udbud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER