Borgerne elsker de digitale foldere

Borgerne elsker de digitale foldere

11. marts 2012 - kl. 9:13 - af

På én måned er næsten 1000 klikket ind på kommunens naturfolder på nettet, hvilket svarer til at minimum hver tredje borger har foretrukket at bruge internettet. Hver dag er 5-7 personer inde og bladre i den digitale udgave af folderen, hvor man med et klik kan bestille plads på et af de mange kommunale naturarrangementer

Det er Center for Park & Vej der i de sidste to år har arbejdet med digitale foldere. Læserne kan bladre i folderen på skærmen, som om man sad med den i hånden og for eksempel udskrive de arrangementer, som lokker mest. Man kan naturligvis også downloade hele folderen eller sende et link videre til venner og familie. Og bagefter undgår man at den trykte folder fylder eller forsvinder i rodet på skrivebordet.

Afdelingsleder Birthe Berg, Center for Park & Vej, udtaler: ”Internettet og digitale løsninger er én af de bedste måder til at udbrede kendskabet til naturen og de enorme ressourcer, som Frederikshavn Kommunes borgere har lige udenfor døren. Samtidig er løsningen med digitale foldere billigere og mere skånsom for det miljø, vi jo netop forsøger at gøre borgerne opmærksomme på.”

Sidste år læste næsten 3000 personer over 27.000 sider i naturfolderen for 2011. Med det flotte resultat alene i den første måned, håber man nu at endnu flere i 2012 vil udnytte den digitale løsning. Naturvejledningen er naturligvis også på Facebook med siden www.facebook.com/naturvejleder

Du kan læse folderen her:
www.frederikshavn.dk/da/menu/Borger/park_og_vej/naturvejledning/arrangementer/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgerne elsker de digitale foldere ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER