Så  kravles der snart igen i Volstrup Kirke!

Så kravles der snart igen i Volstrup Kirke!

9. marts 2012 - kl. 9:49 - af

Billederne taler næsten for sig selv! Børn og voksne hyggede sig denne lørdag først i februar, hvor Volstrup kirke var indrettet, så de helt små følte sig ekstra velkommen. Der holdt præst og sognemedhjælper nemlig Kravlegudstjeneste, og lørdag d. 10. marts kl. 10.30 er de klar igen! Denne gang kommer mini-gudstjenesten til at handle om ”Stormen på søen”, og mon ikke Karla med de lyserøde rottehaler kigger forbi? Sidste gang havde hun gemt sig i Moses´ sivkurv. Hvad mon hun finder på denne gang?

Alle børn mellem 1-5 år er specielt velkommen , men søskende, forældre, bedsteforældre m.fl. må også meget gerne være med.

En kommentar til “Så kravles der snart igen i Volstrup Kirke!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Så kravles der snart igen i Volstrup Kirke!”

  • Det kan anbefales at møde op. Ungerne hygger sig og det er meget afslappet 🙂

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så kravles der snart igen i Volstrup Kirke!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER