Intimt og hyggeligt modeshow på frk. Madsens spisehus

Intimt og hyggeligt modeshow på frk. Madsens spisehus

9. marts 2012 - kl. 1:03 - af

100 kvinder mødte onsdag aften op på frk Madsens spisehus til forårs event 2012, som var lidt mere end blot et modeshow. De trodsede alle vejret, som jo ikk lige frem indbød til forår, som jo faktisk var det de havde inviteret dem til.

Først de startede med at nyde frk Madsens lækre buffet og fik efterfølgende kaffe og kage, og så blev modeshowet skudt igang ….

Her blev der vist børnetøj, undertøj og nattøj fra Unik, dametøj fra Sanne C, sko og tasker fra Tops, hår fra Frisør A, negle og make upfra Komfort, samt nye spændende kameraer og tasker fra Click.

Ellinor fra Bellis blomster havde pyntet bordene på frk Madsen med nye og kreative blomster dekorationer – “man skal jo huske på, at alt er tilladt, og at man kan bruge mange af de ting, man har derhjemme, eksempelvis gulerødder i glas vase og så blomster”, fortalte Ellinor.

Modeshowet varede lidt over en time, og da modellerne havde været inde for sidste gang, var der udtrækning af præmier som var sponsoreret af de medvirkende butikker, så kunderne gik derfra med rigtig flotte præmier.

Bagefter havde Tops, Unik og Sanne C åbnet dørene til deres butikker, hvilket kunderne nød godt af, der blev handlet, og der var penge at spare, da butikkerne havde valgt at give 20% den aften.
Pia fra Unik fortæller, at det var en super aften, hvor hun fik lov til at vise, hvad hendes butik har at byde på, for der er meget andet, end bare det der blev vist i aftes. Hos Sanne C var der stor interesse for tøjet, som modellerne havde på. “Vi er meget tilfredse med aftenen”, udtaler Sanne C og slutter: “Hvis gæsterne synes, så er vi klar til en omgang efterårs event også”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Intimt og hyggeligt modeshow på frk. Madsens spisehus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger