Vinder af skolekonkurrencen “Bedst til el”

Vinder af skolekonkurrencen “Bedst til el”

7. marts 2012 - kl. 16:24 - af

Under stor jubel fik 7.b på Hånbækskolen den 2. marts overrakt vinderchecken for at være bedst til el.

Hvert år inviterer Frederikshavn Forsyning  7. klasser i Frederikshavn og Sæby til en elektrisk skoledag.

Her lærer eleverne om elektricitet, elsikkerhed og energibesparelser. I dagen er der indlagt en konkurrence om de behandlede emner. 7. b var altså bedst blandt de klasser, der har deltaget i skoleundervisningen i dette skoleår.

Skoleundervisningen er med til at sikre elevernes færdigheder inden for elektricitet, elsikkerhed og energibesparelser.  Eleverne vil senere i livet få stor glæde af selv at kunne lave en forlængerledning og opsætte lamper. Energibesparelser er et højaktuelt emne, og viden herom er nyttig – både for den enkelte elev og dennes familie.

Vil du vide mere om skoleundervisning, kan du kontakte energirådgiver Anne Dorthe Iversen, tlf. 5163 2928.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER