Lokalt trommetalent slået på stregen efter gyserafstemning

Lokalt trommetalent slået på stregen efter gyserafstemning

7. marts 2012 - kl. 8:49 - af

Næsten 1.700 finalestemmer på stortalentet Bertil Bille fra Sæby var ikke nok i pladeselskabet Copenhagen Records landsdækkende konkurrence for unge trommeslagere, som blev afgjort ved en afstemning på nettet. Bertil Bille manglede blot 48 stemmer i at vinde.

– Det var tæt på, og jeg skylder under alle omstændigheder en kæmpestor tak til alle dem, der har stemt på mig og hjulpet mig. Vi kunne ikke have gjort mere, og jeg har lært en masse undervejs, som jeg kan bruge fremover, fortæller den nu 16-årige sæbynit, som fejrede fødselsdag, samtidig med at konkurrencen blev afgjort.

Netafstemningens hektiske afslutning skabte efterfølgende en del debat, og arrangørerne blev i timerne efter kontaktet af utilfredse Bertil-tilhængere. De stillede spørgsmålstegn ved gyldigheden af det ekstraordinært store antal stemmer, som i de afsluttende timer sendte en af de andre deltagere foran Sæbys unge håb.

Arrangøren har afvist klagerne som udokumenterede, men overvejer at ændre modellen for lignende fremtidige konkurrencer, så den endelige afgørelse i stedet bliver truffet af et panel af fagfolk.

Samtidig har selskabet tilbudt Bertil en ekstraordinær præmie til en værdi af 5.000 kroner som anerkendelse for det store arbejde, han og vennerne har lagt i at skabe opmærksomhed om dysten. Eksempelvis er hans konkurrencevideo på nettet blevet set langt over 6.000 gange.

– Jeg vil ikke selv have noget af dem, men hvis de gerne vil anerkende nogen for en flot indsats, kan de passende sende præmien til Frederikshavn Musikskole, der har støttet mig hele vejen. Så kommer den også andre unge musikere i området til gode, siger Bertil Bille.

Afstemningen på nettet endte med sejr til 17-årige Louie Susic Dongsgaard fra Sjælland.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokalt trommetalent slået på stregen efter gyserafstemning ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER