Brand i transformatorstation gav lysshow i Voerså

Brand i transformatorstation gav lysshow i Voerså

3. marts 2012 - kl. 17:53 - af

Bedst som folk sad og så forskellige genudsendelser i deres TV, begyndte alt at blinke for til sidst at gå helt ud, så hele byen mere eller mindre blev mørklagt. Det viste sig, at der var brand i en transformatorstation på Svanevej 1 i Voerså. Falcks beredskab blev tilkaldt, og René Bech, som er indsatsleder, fortæller, at man yderligere måtte tilkalde elselskabet for at få slukket for strømmen, da man som bekendt ikke kan slukke en brand, så længe der stadig er tilsluttet strøm. Branden, der udover transformatoren, havde bredt sig ud over et par kvm. græs, kunne herefter slukkes helt. Ud over at folk mangler deres strøm, er der ikke sket yderligere skader, og man forventer da også, at alle i Voerså kan fortsætte med at se TV og lave mad i løbet af kort tid, når en nødløsning er fundet. Årsagen til branden er endnu ukendt, men man formoder, der er tale om en kortslutning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand i transformatorstation gav lysshow i Voerså ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger