Malthe udtaget til U19-landsholdet i floorball

Malthe udtaget til U19-landsholdet i floorball

25. februar 2012 - kl. 0:05 - af

Den kun 15-årige Malthe Weesgaard fra Sæby er med i den bruttotrup, som U19-landstræner Thorkild Christoffersen under Dansk Floorball Union har udtaget. Hele truppen, hvor spillerne er årgang 1994 – 95 og 96 kommer fra hele landet, samles i april i Frederikshavn til fællestræning, hvorefter det endelige U19-landshold udtages.

Malthe som til daglig går i 9. klasse på Sæby Skole er tilknyttet Grundcollege som talentspiller under Nordjyllands Sports College i Frederikshavn, hvor han ved siden af klubtræningen træner yderligere to gange om ugen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Malthe udtaget til U19-landsholdet i floorball' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER