Tyv stjal byttepenge og lod blomsterne stå

Tyv stjal byttepenge og lod blomsterne stå

20. februar 2012 - kl. 14:56 - af

Der har i weekenden været indbrud hos Bellis Blomster på Henrik Nielsens Plads i Sæby. Her er man kommet ind ved at knuse en rude, og der er fjernet et ukendt beløb i mønter og byttepenge fra kasseapparatet.

I en garage på Glentevej i Dybvad har der natten til søndag været indbrud. Garagen er opbrudt og ”gæsterne” har taget en kædesav og noget benzin med sig der fra.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tyv stjal byttepenge og lod blomsterne stå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER