Endnu en Jensens Fiskerestaurant er en realitet

Endnu en Jensens Fiskerestaurant er en realitet

18. februar 2012 - kl. 8:21 - af

Denne gang i Fåborg på havnens bedste plads. Det er den tredie restaurant i kæden, som i forvejen består af Jensens Fiskerestaurant i Kerteminde og “moderrestauranten”, som de fleste kender her i Sæby.

Åbningen i Fåborg blev en stor success, vejret var flot, restauranten fyldt til bristepunktet og gæsterne var glade.

Det har tidligere været prøvet flere gange at drive restaurant fra stedet på Fåborg Havn, men uden held.

Thomas Jensen, som er daglig leder af stedet fortæller, at han, sammen med sin broder Jacob, har  det rette, afprøvede koncept, så derfor tror de på, de er i stand til at gøre stedet til en god forretning, og de vil nu inden for de næste par år få stedet til at blomstre, inden de begiver sig videre til Aarhus eller København, for at åbne endnu en restaurant med friske fisk og skaldyr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu en Jensens Fiskerestaurant er en realitet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER