Ikke flere P-vagter i Frederikshavn kommune

Ikke flere P-vagter i Frederikshavn kommune

14. februar 2012 - kl. 15:07 - af

I stedet for Parkering Nord vil Frederikshavn Kommune indføre kommunale vagter.

Samtidig med at de skal holde øje med de ulovligt parkerede biler, er planen at de ligeledes skal kontrollere om reglerne for stativer i gågaden uden for forretningerne overholdes, og endvidere holde et vågent øje med om private personer har ryddet sne.

Du kan se mere om dette i aftenens TV2Nord udsendelse kl. 19.30

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ikke flere P-vagter i Frederikshavn kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER