15 lokale klubber var samlet på Stidsholt

15 lokale klubber var samlet på Stidsholt

13. februar 2012 - kl. 0:07 - af

Mange forskellige oplægsholdere var på, da DBU Jylland Region 1 holdt informationsmøde i Frederikshavn kommune.

DBU Jylland havde i samarbejde med formanden fra Idrætsforeningen Skjold Asger Mortensen og næstformand i Frederikshavn FI og forstander på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole Steen Jensen udarbejdet dagsordenen til mødet.

’’På 3,63 år kan en klub have tjent pengene ind ved at få installeret en varmepumpe.’’
Sådan fortæller Bo Bechfeldt fra Energibyen Frederikshavn, som var den første oplægsholder. Ved at installere en varmepumpe i klubben, kan man spare 5500 kr. om året på varme, og det er mange penge i det lange løb. Bo Bechfeldt fremhæver, at Frederikshavn kommune lægger vægt på, at klubberne selv gør noget for at spare på energien. Fx ved at installere censor i omklædningsrummene, så der kun er lys tændt, når der er behov. Bo Bechfeldt slutter af med at fortælle om Andelspuljen, som på nuværende tidspunkt er på 995.000,00 kr. om året. Anlægsmidlerne fordeles til de foreninger, der ansøger om dem.

’’Det diskuteres i øjeblikket, om det vil være billigere at få en anlægsgartner til at slå græsset’’
Sådan lyder orderne fra Asger Mortensen og Steen Jensen som begge sidder i arbejsgruppen for boldbanekontrakter.

I Frederikshavns Kommune er det politisk bestemt, at kommunen i 2012 skal en halv million og i 2013 yderligere en halv million kroner.på vedligeholdelse af fodboldbaner.  Et forslag lyder på, at naboklubber går sammen om at finde en anlægsgartner, som kan pleje banerne. Udgangspunktet er, at det i længden vil være billigere, fordi man får muligheden for at forhandle om prisen.

’’10 kurser for 1800,00 kr.’’
Sådan siger Henrik Mogensen, som er konsulent for DBU Jylland. Det er det gamle ”Jammerbugt” projekt, vi ønsker at udbrede til hele regionen, tilføjer Christian Fynsk, formand for DBU Jylland Region 1.

Desuden giver Frederikshavns kommune et tilskud svarende til på 80 % af prisen, så det er et meget billigt tilbud, fortæller Thomas Jensen.

Af Maria Lyngby, Kontorelev, DBU Jylland.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '15 lokale klubber var samlet på Stidsholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER