Skiftede laboratorium på Danish Crown ud med fodpleje

Skiftede laboratorium på Danish Crown ud med fodpleje

11. februar 2012 - kl. 13:41 - af

Efter halvandet år med få timer på privat adressen i Sæby, kan en 37-årig Sæbynit nu melde sig under fanen som selvstændig erhvervsdrivende.
Navnet er Pernille Vejby. Hun har nu gennem de sidste halvandet år pendlet mellem flere arbejdsplader i Sæby og fagskolen for helsepraktik i Viborg.
Og med en flot eksamen 16. December 2011, kan hun nu skrive læge eksamineret fodplejer på visitkortet, ved siden af den uddannelse som laborant hun gennem 9 år forinden har brugt på Danish Crown i Sæby.

Sammen med uddannelsen har Pernille haft sin ugentlige gang hos Firmaidræt Sæby som Zumba og Corebar instruktør, samt på Hotel Viking, hvor hun har givet råd og vejledning som fitness instruktør. Sidst men ikke mindst har hun også hjulpet til i Danish Crowns fitness center på Tranåsvej, så der har ikke været megen fritid at rutte med, hvilket også har kostet på hjemmefronten, hvor datteren Fie nu glæder sig over, mor igen har mere tid til hjemlig hygge.

Planen for fremtiden går nu på at bibeholde arbejdet på Hotel Viking og hos Firmaidræt Sæby, sideløbende med virksomheden Pernilles Fodpleje, som er blevet en realitet på baggrund af uddannelsen i Viborg og efter lidt pres fra Pernilles to andre søstre, der begge er i branchen. Den ene i Sæby og den anden i Brønderslev, hvor Pernille også fremover får sin gang. ”Jeg har gjort op med mig selv, at hjemmebesøg skal være min niche i virksomheden. Derfor vil jeg kun sjældent være at finde på klinikkerne i Sæby og Brønderslev”, fortæller Pernille og fortsætter: ” Jeg synes, det er et spændende fag og glæder mig til at få opbygget en kundekreds, som kan danne grundlag for forretningen. Fodpleje har i mange henseender været lidt tabu belagt, for hvem gider røre andres fødder og pyt med dem, de kan gemmes i skoene, men det er jo ikke den rigtige løsning for pludselig er problemerne uoverskuelige, og det er her jeg kommer ind i billedet”, fortæller Pernille.

Hvad er fodpleje?
Når man som Pernille er læge eksamineret fodplejer har man fuldstændig styr på problematikker som hård hud, ligtorne, fod- og neglesvamp, samt mange andre ting. Og råd og vejledning er også en stor del af det, fortæller Pernille imens Mette fra Kop & Kande, Sæby ligger fødder til en behandling i Studiet hos Click i Vestergade, hvor der blev taget billeder til at illustrere, hvordan en rigtig behandling finder sted.

Pernille kan kontaktes på telefon for yderligere information og tidsbestilling på: 20484418.

En kommentar til “Skiftede laboratorium på Danish Crown ud med fodpleje” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Skiftede laboratorium på Danish Crown ud med fodpleje”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skiftede laboratorium på Danish Crown ud med fodpleje ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER