Generalforsamling i DSU Frederikshavn Kommune

Generalforsamling i DSU Frederikshavn Kommune

9. februar 2012 - kl. 0:05 - af

I DSU Frederikshavn Kommune er der vokseværk. Foreningen har nu 32 primære medlemmer og 38 støttemedlemmer, derfor var der også store forventninger til årets generalforsamling, da foreningen for første gang havde været så dybt involveret i en folketingsvalgkamp og samtidig have oplevet et kolosalt medlemsboom.

Mandag d. 6. februar 2012 kl. 17:30 holdte DSU Frederikshavn Kommune generalforsamling. Der skulle vælges ny formand, ny kasserer, samt tre bestyrelsesmedlemmer. Efter en længere beretning fra den daværende formand, og en kort redegørelse for budgettet af den daværende kasserer, faldt brikkerne endeligt på plads.

Bestyrelsen havde i forvejen indstillet Frederik Jensen som formand, og han blev enstemmigt valgt. Det samme var tilfældet for Sofie Overgaard, som blev indstillet og valgt som ny kasserer for foreningen. Ud over disse to blev Camilla Grubert Løgstrup, Amanda S. Uldahl og Jasmina Mehaković valgt som de sidste bestyrelsesmedlemmer. Hvem der skal vælges som næstformand er nu op til den nye bestyrelse.

Med en nu fuldtallig bestyrelse er foreningen klar til igen i år at sætte den politiske dagorden. Den nyvalgteformand, Frederik Jensen, havde følgende kommentar:

”I DSU Frederikshavn Kommune tror vi på, at det er ungdommen, der skal forme fremtidens Danmark. Derfor skal de også have muligheden for at have en indflydelse på Danmark. Vi vil fortsat kæmpe ihærdigt for at trække nye medlemmer til, for politik skal være spændende og interessant, især hvis man er elev i folkeskolen eller på en ungdomsuddannelse. Vi vil fortsætte med at gøre os synlige i Frederikshavn Kommune på den moderne og fede måde, så de unge bliver fanget. Der bliver meget at leve op til, men vi vil gøre vores bedste, og vi kunne ikke være mere klar til at tage udfordringen op”.

Af Jess Nielsen og Sofie Overgaard, DSU Frederikshavn Kommune.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling i DSU Frederikshavn Kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger