IF Skjold Sæby kæmper i weekenden…

IF Skjold Sæby kæmper i weekenden…

2. februar 2012 - kl. 12:43 - af

…om guldmedaljer, Europa-cup deltagelse og landsholdspladser.

Skjolds futsal-hold drager i weekenden afsted til danmarksmesterskaberne, der afholdes søndag den 5. februar i Vejen Idrætscenter.
Det er tredje år i træk, at Skjold kan sende et seniorhold til DM i futsal. Første gang, i 2010, endte det med en flot sølvmedalje, mens holdet sidste år hentede bronze. Dermed mangler kun guldmedaljen i futsal-regi, og dette er således den helt store drøm. Om forventningerne til dette års DM udtaler holdets træner, Nikolaj Nielsen, følgende:

“Vi er meget opsatte på at revanchere sidste års nederlag i semifinalen mod Sport Italia, som vi for tredje år i træk har fornøjelsen af i semifinalen. Vi er meget bevidste om, at det bliver en uhyre svær kamp mod Danmarks vel pt. bedste futsalhold. Hvis vi skal gøre os forhåbninger om en plads i finalen kræver det derfor, at alle mand rammer topniveauet i semifinalen. Men når det er sagt, så går vi selvfølgelig benhårdt efter en plads i finalen, og dermed også efter en medalje af lidt ædlere karakter.”

For at sikre bedst mulig forberedelse til kampene, drager Skjolds udvalgte allerede lørdag afsted til Vejen Idrætscenter, hvor forholdene er optimale. Nikolaj Nielsen har følgende spillere til rådighed når det på søndag går løs:

1. Stefan Wesley Henriksen
7. Tobias Overlade
8. Patrick Nødgaard
13. Jakob Kristensen
17. Daniel Overlade
18. Jeppe Vittrup
19. Jakob Thiessen
47. Mathias Mygind
88. Philip Nødgaard
92. Paw Værnhøj

Mere end blot medaljer på spil

Udover guld, sølv og bronze kæmper de fire semifinalister også om en plads i futsals svar på Champions League, samt en check på 25.000. Derudover kæmpes der for første gang også om pladser på DBU’s futsallandshold. Pladserne på landsholdet uddeles udelukkende til spillere fra de fire klubber der deltager i finalestævnet. Derfor er der også gode muligheder for, at IF Skjold Sæby på søndag kan præsentere de første landsholdsspillere i klubbens historie. Rygterne går på, at der skulle være gode muligheder for, at et sæt tvillinger og en målmand fra Skjold bliver udtaget til landsholdet, der spiller sin første officielle kamp i april mod Tysklands ditto.

Program for DM i futsal 2012

For tredje år i træk er de fire semifinalister til DM de samme. Fra Futsal-Liga Øst har Sport Italia og de tredobbelte forsvarende mestre fra BGA endnu engang kvalificeret sig i suveræn stil. Ligeså suveræne var Egen UI og IF Skjold Sæby i Futsal-Liga Vest, og dermed er der lagt op til gentagelser af sidste års semifinaler. Programmet for finaledagen, søndag den 5. februar, ser således ud:

Semifinaler:
10.30: Egen UI – BGA
11.30: Sport Italia – IF Skjold Sæby

Bronzekamp:
13.00: Taber kamp 1 – Taber kamp 2

Finale:
14.00: Vinder kamp 1- vinder kamp 2

DM i futsal kan i øvrigt ses direkte på søndag via hjemmesidden www.kanalsport.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby kæmper i weekenden...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger