Missen kom tilbage efter 19 dage….

Missen kom tilbage efter 19 dage….

31. januar 2012 - kl. 7:05 - af

81 årige Signe Rosiek på Svanevej i Voerså har været ulykkelig siden 10. januar. Hun havde inviteret gæster til sin 81 års fødselsdag, men hendes lille røde kælne kastrerede hankat ville ikke finde sig i gæsternes uro og ville lukkes ud. Det blev den, og den kom ikke hjem igen.

Fru Rosiek har ledt og ledt efter hendes lille kælne røde børnevenlige kat i hele naboområdet, andre har også hjulpet hende, og hun har brugt adskillige telefonkroner på at ringe rundt, for at høre om nogen skulle have set hendes kat.

18. januar blev den meldt savnet på Voerså bys tv infokanal, men der kom ingen henvendelser. Og dog – 29. januar var der gevinst, og sådan kan en ulykkelig historie ende lykkeligt.

10. januar, da katten blev lukket ud, var en håndværker i gang med reparationer ved naboerne til fru Rosiek. Han havde en varebil, hvor han af og til hentede diverse former for værktøj, og døren stod åben i bilen. Da håndværkeren var færdig, smækkede han døren i bilen til værktøjet i, og stor var hans overraskelse, da han kom hjem – han havde fået en lille rød missekat med i bilen. Håndværkeren forhørte sig rundt omkring, og havde ingen anelse om hvis den lille kælne kat var. Han passede og plejede den indtil 29. januar, hvor en Voersåboer havde hørt om håndværkeren, der havde fået kat. Han kontaktede håndværkeren, der straks startede bilen, og stor var gensynsglæden, da den lille røde missekat kom hjem til fru Rosiek igen.

Fru Rosiek takker alle, der har været behjælpelig med at finde hendes kat, og fortæller at hun nu sover roligt om natten igen.

Det var da en historie med en lykkelig udgang.

Tekst Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Missen kom tilbage efter 19 dage....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger