Skjold indgår historisk aftale med Nordjyske Bank

Skjold indgår historisk aftale med Nordjyske Bank

30. januar 2012 - kl. 9:18 - af

IF Skjold Sæby har indgået sin største sponsoraftale i klubbens 102-årige historie. I forbindelse med lørdagens standerhejsning blev Nordjyske Bank præsenteret som hovedsponsor for fodboldklubben, der har godt 500 medlemmer.

– Jeg er glad for, at vi udnytter den gode energi, som vores oprykning til Jyllandsserien har skabt. Vi har hele vejen rundt i klubben skabt nogle særdeles fine forhold for alle spillere, trænere, ledere, forældre og tilskuere. Hvad det angår, er vi på niveau med en 1. divisionsklub, mener IF Skjold Sæbys formand, Asger Mortensen.

Direktør Torben Schioldan fra Nordjyske Bank mærker tydeligt, at der blæser positive vinde omkring fodboldklubben i Sæby.

– Skjold er inde i en rivende udvikling. Stemningen omkring klubben er særdeles positiv, og det vil vi gerne være en del af. I Nordjyske Bank vil vi gerne identificeres med noget positivt, hvorfor vi i de kommende sæsoner bliver meget synlige i Skjold. Vi bruger ikke flere penge på sponsorater i denne krisetid, men vi er meget opmærksomme på vores prioritering og forsøger at kanalisere vores sponsorkroner derhen, hvor vi tror på størst synlighed og afkast for pengene.  Dette vil Skjold nyde godt af i de kommende sæsoner, udtaler en glad og tilfreds Torben Schioldan.

Han er blandt andet begejstret for afviklingen af hjemmekampene i Jyllandsserien. Her løber spillerne på banen til høj musik, ungdomsspillere skiftes til at deltage i indløbet, den lokale slagter griller pølser, der er bolddrenge og altid omkring 300 tilskuere. Mange af dem hygger sig gerne i cafeteriet, som i de kommende sæsoner tager navneforandring til Café Nordjyske Bank.

– Det nytter ikke noget at være sortseer. Erhvervslivet skal bearbejdes, ikke mindst i krisetider, og det gør vi. Vi har en fantastisk opbakning og regner eksempelvis med at have udsolgt af bandereklamer, når vi lørdag 31. marts spiller vores første hjemmekamp, fortæller Asger Mortensen.

IF Skjold Sæby har i foråret syv seniorhold med i JBU’s turneringer, når man medregner to oldboyshold og et damehold.  Dermed er Skjold den største klub i det østlige Vendsyssel. I de fleste andre danske klubber går medlemstallet den forkerte vej i seniorafdelingen, men ikke i Sæby.

– Vi har fået bygget en kultur op, som gør, at mange af vores unge spillere med glæde kører hjem fra Aalborg for at spille i deres barndomsklub, siger Asger Mortensen.

Hovedsponsoraftalen med Nordjyske Bank betyder også, at IF Skjold Sæby øger sine muligheder for at fastholde de unge spillere og tiltrække nye, blandt andet ved at arrangere ture til internationale ungdomsturneringer i udlandet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold indgår historisk aftale med Nordjyske Bank ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger