Fuld fart på hos eleverne fra Stidsholt

Fuld fart på hos eleverne fra Stidsholt

28. januar 2012 - kl. 11:24 - af

Julen er for længst overstået, og hverdagen har igen indfundet sig på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole.

Onsdag d. 11. januar besøgte omkring 25 familier skolen på Efterskolernes Aften og fik her både rundvisning, orientering om skolens tilbud og smagsprøver fra skolens køkken. Interesserede har allerede på søndag d. 29. januar kl. 15 igen mulighed for at aflægge skolen et besøg med henblik på optagelse til de kommende skoleår, og også søndag d. 4. marts kl. 15 holder Stidsholt åbent hus. Forstander Steen Jensen gør opmærksom på, at evt. kommende elever og deres
familie altid er velkomne til at kontakte skolen og aftale et besøg.

På idrætsområdet er aktivitetsniveauet på Stidsholt som sædvanligt højt. Skolens badmintonelever var i weekenden 14. – 15. januar i Vraa til udtagelsesstævne til landsmesterskaberne, som foregår d. 17. – 18. marts i Vejen, og de forbereder sig nu til Nordjyske Mesterskaber i marts måned og DM i april.

Stidsholts svømmeelever deltog søndag d. 15. januar i Dansk Svømmeforbunds svømmestævne i Aabybro og vandt her alle de løb, de deltog i. I weekenden d. 28. – 29. januar deltager svømmererne fra Stidsholt i Limfjordscup i Struer.

Også Stidsholts håndbold- og fodboldspillere klarer sig flot. Skolens bedste håndboldpiger ligger nr. 2 i 2. division for U-16 hold, mens 2. holdet er på næstsidstepladsen i B- rækken. Drengene fører AA-rækken.

Selv om det er midt på vinteren er også skolens fodbolddrenge aktive.
Lørdag d. 21. januar deltog to hold fra skolen i Nordjyske Mesterskaber i indefodbold for efterskoler i Aabybro. Det blev her til en andenplads i A-rækken og en 3. plads i B-rækken, og begge hold har dermed kvalificeret sig til DM i indefodbold for efterskoler d. 29. februar i Hedensted. Lørdag d. 28. januar deltager alle skolens fodboldspillere i stort indefodboldstævne i Østervraa. Samtidig med den megen indefodboldaktivitet er forberedelserne til udesæsonen i
gang. Her har Stidsholts bedste fodbolddrenge for første gang kvalificeret sig til deltagelse i U-17 Mesterrækken. En del af forberedelserne foregår på kunststofbanen i Frederikshavn.

Også de kommende uger byder på mange aktiviteter. Bl. a. har elever og lærere i fælleskab natten til mandag i næste uge arrangeret Super Bowl-nat, hvor finalekampen i NFL mellem New England Patriots og New York Giants skal følges. Også her deltager skolens køkken og serverer i løbet af natten barbecue ribs and fries.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fuld fart på hos eleverne fra Stidsholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER