Den slangede sig som en ål, men hvad er det?

Den slangede sig som en ål, men hvad er det?

28. januar 2012 - kl. 11:06 - af

En lokal kvindelig læser henvendte sig fredag eftermiddag til SaebyAvis efter en gåtur i udkanten af Nellemanns Have. Her var hun ude og lufte hunde, da en af hundene pludselig var optaget af noget sort på jorden.
Først troede hun at der var tale om en cykelslange eller noget lignende, men snart skulle det vise sig, at slangen var ganske levende. Hun skyndte sig derfor at fjerne hundene fra stedet, men fik dog et billede af dyret. Nu lyder det store spørgsmål så: Hvad er det for et dyr?

SaebyAvis kontaktede efterfølgende Erik Schack fra Sæby & Omegns jagtforening for at spørge ind til det underlige væsen? – Han fandt efter at have modtaget læserens billeder sagen ganske interessant og  sidst på dagen blev en mindre eftersøgning i området iværksat. Dyret var dog ikke sådan til at finde i mørket, men her slutter det ikke. I morgen skal der igen kigges efter det dyr, som kan være flere ting. Et er dog sikkert, usikkerheden er stor om hvad det er men alt fra en slange der af vandveje er sluppet ud i det fri, til en ål på vandring til nyt vandhul, lyder de forsigtige bud. Har du en ide eller et forslag, høre vi gerne om det.

Slutteligt kan vi fortælle, at Sæby & Omegns Jagtforening gerne høre fra folk, der oplever disse lidt underlige ting, eller måske køre forbi dyr der er påkørt eller lignende, da de i foreningen har folk der er speciel uddannet til at håndtere den slags situationer.

7 kommentarer til “Den slangede sig som en ål, men hvad er det?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

7 kommentarer til “Den slangede sig som en ål, men hvad er det?”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Den slangede sig som en ål, men hvad er det?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger