Foredrag med Mamma Doc gav fuldt hus

Foredrag med Mamma Doc gav fuldt hus

27. januar 2012 - kl. 12:38 - af

Tirsdag aften havde Sæby Bibliotek besøg af Wiera Malama Lorentzen, bedre kendt som ”Mamma Doc”. Hun var kommet for at fortælle om sit liv som dansk krigslæge, om sin opvækst i Polen, og om sine oplevelser i verdens brændpunkter, bla. på Balkan, i Irak og Afghanistan.

Allerede mandag formiddag måtte biblioteket melde totalt udsolgt til foredraget, da billetterne nærmest blev revet væk. Halvfjerds publikummer havde dog været så heldige at få billetter, og disse blev tryllebundet af Wieras fængslende og hjertegribende beretning. Der blev bogstavelig talt både grinet og grædt undervejs i foredraget, som både rummede en stor frustration over krigens ubarmhjertigheder, men samtidig også en stor portion håb – i og med at det blev utrolig tydeligt, at det virkelig GØR en forskel at hjælpe andre.

Dennis fra Bøger & Papir var mødt op, således at der var mulighed for at købe Wieras bog med titlen ”Mamma Doc : krigslæge på mission”, og i dagens anledning var det også muligt at få bogen signeret af forfatteren. Denne mulighed var der mange der benyttede sig af.

Til dagligt er Wiera praktiserende læge i Frederikshavn, og det var tydeligt at høre, at hvad enten det er patienter i hendes konsultation herhjemme, eller ofre for krigene rundt om i verden, så er hendes store drivkraft hver eneste dag, det lægeløfte hun har aflagt for mange år siden. Wiera er en kvinde der vil redde liv!

På biblioteket er vi utroligt glade for den store interesse for foredraget, og for den positive opbakning til vores arrangementer tegner et tydeligt billede af, at Sæbys borgere sætter pris på vores aktiviteter, og vi bestræber os fremadrettet på at præsentere et bredt udvalg af spændende foredragsholder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag med Mamma Doc gav fuldt hus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger