De tre Handelsstands-foreninger vil gentage succesen

De tre Handelsstands-foreninger vil gentage succesen

27. januar 2012 - kl. 0:05 - af

Fredag mødes de tre Handelsstandsforeninger i Skagen, Frederikshavn og Sæby, hos Nordjyske i Frederikshavn for at forsøge at finde fælles fodslaw i forbindelse med den forestående påske, den første weekend i april.

Sidste år var det med stor succes, at man ved fælles hjælp, i samarbejde med Nordjyske, fik en koncert i hus med ingen ringere end Bryan Rise. Derfor er forventningerne da også i top inden dagens møde, hvor et eventuel hovednavn til påskelørdag skal afsløres. Sæby Handelsstandsforening arbejder derudover hårdt på at lave et fantastisk program, og dermed en uforglemmelig weekend i forbindelse med palmesøndag, ugen før påske, hvor byens campingpladser åbner og igen emmer af liv, hvis vejret ellers viser sig fra den gode side.

Hvilke navne der her kommer til Sæby og ligeledes påskelørdag afsløres inden for nærmeste fremtid i de lokale medier, men stort det bliver det uden tvivl.

Sæby Handelsstandsforenings formand Helle Nielsen ser frem til det fortsatte samarbejde, som gennem det sidste år er blevet tættere, både ved samarbejdet med Frederikshavn i forbindelse med julen, men også pga. samarbejdet med Skagen om isbanen fra Sæby, der bragte glæde og lykke i Skagen i december måned.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De tre Handelsstands-foreninger vil gentage succesen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger