Nytårskoncerten på Hotel Viking begejstrede publikum

Nytårskoncerten på Hotel Viking begejstrede publikum

23. januar 2012 - kl. 0:04 - af

For 11. år i træk er det lykkedes Musikkorps Sæby at lave en fortræffelig nytårskoncert, med sjove og medrivende indslag og glad og traditionsrig musik.

Årets gæstesolist Ann-Mette Elten, som jo er kendt fra bl.a. bandet ”På Slaget 12”, var med til at gøre denne aften speciel, og  til en stor oplevelse, både for Musikkorps Sæby og for publikum, fortæller formand Inge N. Rasmussen.

Ann-Mette optrådte bl.a. med numre som Musens Sang og Du gamle måne, begge numre fra en ældre CD Hot Hot. Det blev også til et potpourri over sangene – Jeg sætter mit hat, som jeg vil og Snakker med mig selv. Alle gode gamle sange, som publikum kunne synge og gynge med til.

I pausen mellem Musikkorps Sæbys to afdelinger optrådte Ann-Mette Elten sammen med sin mand Niels Kirkegård, som spillede guitar, og her kunne publikum bl.a. høre et af  hendes nok mest kendte numre – Hjem til Århus.

Aftenen var krydret med flere sjove indslag, som blev leveret af udklædte musikere. Her kunne man opleve Kim Poulsen udklædt som Pink Panter spillende trækbasun til nummeret af samme navn, Julemanden spille Sne Walzer og en åbenbart lidt vanskelig triangel solo med Jens ”Van” Buus, som konstant måtte hentes hjælp hos de andre musikere til stor morskab for publikum.

Efter aftenens festlige og vellykkede nytårskoncert fortsatte Ann-Mette Elten aftenen med hyggesnak blandt publikum.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nytårskoncerten på Hotel Viking begejstrede publikum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER