Nordmark Maskinfabrik i Sæby modtog årets Vækst og Viljepris

Nordmark Maskinfabrik i Sæby modtog årets Vækst og Viljepris

20. januar 2012 - kl. 10:57 - af

Fredag modtog Nordmark Maskinfabriks direktør Ejnar Jacobsen Vækst og Viljeprisen ved en overrækkelse i  Det Musiske Hus. Det var formand for Frederikshavn Erhvervsråd Kaj Christensen der stod for overrækkelsen.

Nordmark Maskinfabrik A/S, der blev etableret i 2002, har trods svære tider formået at vækste og beskæftiger i dag 78 medarbejdere, mod tidligere 30, i de tre afdelinger i Sæby, Skagen og Hedensted. Virksomheden bearbejder store emner til vindmøller og har flere danske producenter som kunde.
Indenfor de seneste år har Nordmark bygget ny fabrik på Kjeldgaardsvej i Sæby, ligesom man har overtaget den gamle Vestas Fabrik i Skagen.

Vækst og Vilje Erhvervsprisen blev uddelt for 7. gang. Prisen er en hæderspris der bliver uddelt til en virksomhed, virksomhedsleder, forretning, forretningsdrivende, organisation eller enkelt person mv. i Frederikshavn Kommune, som har ydet en ekstraordinær indsats i forbindelse med erhvervsudvikling i Frederikshavn Kommune.

I alt 11 virksomheder var nomineret til prisen af Sæby, Skagen og Sæby Handels, Erhvervs- og turistforeninger.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordmark Maskinfabrik i Sæby modtog årets Vækst og Viljepris ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER