Lokale Daniel Zefier ude af X-Factor 2012

Lokale Daniel Zefier ude af X-Factor 2012

14. januar 2012 - kl. 5:50 - af

Fredag aften var endnu en af de aftener, hvor rigtig mange Sæbynitter sad bænket foran skærmen for at se de indledende runder af X-Factor. Men lige denne aften var der ekstra spænding på, for på scenen stod den lokal kendte Daniel Zeifer fra Sæby. Han havde op til denne optræden holdt kortene tæt til kroppen, og ikke fortalt om sin TV optræden til ret mange, for som han sagde: ”Der var ingen grund til at køre det op på et niveau, hvor det ikke hører til. Hvis man tror på noget, så skal man gøre det, og det har jeg gjort i aften”.

Det lykkedes desværre ikke Daniel at komme videre i konkurrencen, men han var alligevel stolt over præstationen og kan nu tilføje endnu en bedrift til visitkortet.

Tidligere har Daniel optrådt som konferencier til bl.a. By Night i Sæby og Dybvad Open Air, lige som han har gjort sig som DJ både lokalt og rundt i Danmark gennem de seneste år. Sidste år havde han en mindre rolle i TV2 serien ”Den som dræber” og sidst men ikke mindst udgav han for år tilbage nummeret, ”Walking in Memphis”, der desværre ikke fik den modtagelse, man kunne have håbet.

For Daniel ser 2012 ud til at blive et godt år, idet der allerede nu er kommet en hel del jobs i kalenderen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokale Daniel Zefier ude af X-Factor 2012' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER