Turnering i indefodbold afviklet i Syvsten Hallen

Turnering i indefodbold afviklet i Syvsten Hallen

9. januar 2012 - kl. 2:22 - af

Lyngsåturneringen i indefodbold blev afviklet i Syvsten Hallen i weekenden. Lørdag gik det løs fra kl. 8 til kl. 18 og søndag fra kl. 8.30 til kl. 19. Stævnet forløb rigtig godt og i en positiv ånd, fortæller Elly Olsen, og der blev spillet mange spændende kampe. Der var deltagende hold fra hele nordjylland, 36 senior- samt 10 old boys hold og nogle af disse bl.a. fra Sæby, Østervrå, Flauenskjold og Læsø.

Vinder af A- rækken blev Voerså Idrætsforening.

B rækken blev vundet af Syvsten Idrætsforening i begge puljer og Syvsten Idrætsforening rykker hermed op i A-rækken med to hold.

Vinder af C-rækken blev Voerså Idrætsforening.

På billedet ses vinderne af A-rækken, Voerså Idrætsforening

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turnering i indefodbold afviklet i Syvsten Hallen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER