Danske Bank tilbyder fanplakat…

Danske Bank tilbyder fanplakat…

9. januar 2012 - kl. 13:33 - af

… af landsholdet i nye klæder.
Nedtællingen til næste sommers Europamesterskab i fodbold er begyndt. Danmark er kommet i en barsk pulje med Holland, Tyskland og Portugal, så der bliver brug for al den støtte og opbakning drengene kan få.

Danske Bank, der er ny hovedsponsor for DBU, tilbyder fra 2. januar alle danske fodboldfans en hel ny fanplakat, der viser landsholdsdrengene i deres nye landsholdstrøjer.

”Plakaten viser et engageret og handlekraftigt landshold. Værdier, som bankens kundeløfte – ’Stå stærkere’ – også bygger på. Jeg håber, at mange vil kigge forbi banken og hente en fodboldplakat, så vi kan få gjort de danske hjem kampklar. Og så kan man samtidigt benytte lejligheden til at deltage i vores konkurrence, hvor der er flotte landsholdspræmier på spil. Så kig endeligt forbi filialen” siger filialdirektør Else Steen fra Sæby afdeling.

Mød spillerne på facebook
Du behøver dog ikke gå i filialen for at deltage i konkurrencen, der allerede nu kører på bankens facebook. Her er der mulighed for at downloade nye billeder af landsholdet og se en film fra foto-optagelserne på Hotel Marienlyst i Helsingør.

”Fodbold er Danmarks nationalsport. Og vi er Danmarks største bank. Det er derfor helt naturligt, at vi har indgået et samarbejde som sponsor af det danske landshold. Vi er glade for, at vi kan være med til at udvikle landsholdet over de kommende fire et halvt år. Samtidig ser vi frem til at kunne tilbyde vores kunder nye og spændende muligheder i forbindelse med det nye hovedsponsorat”, slutter filialdirektør Else Steen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danske Bank tilbyder fanplakat...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER