75 kg reklamer i postkassen – på et år!

75 kg reklamer i postkassen – på et år!

8. januar 2012 - kl. 12:15 - af

Morten Jensen har igennem hele 2011 samlet alle de reklamer sammen der er havnet i hans postkasse. Det er blevet til en hel del, nemlig 75 kilo!!.

“Jeg læser ikke reklamerne, så normalt går turen med reklamerne direkte fra postkassen til affaldsbeholderen ( den til aviser og blade, naturligvis), men sidste år besluttede jeg mig for at gemme dem alle sammen, og jeg må sige at det overrasker mig at det alligevel blev til så mange, fortæller Morten Jensen.

“I denne sparetid er det et kæmpe resurcespild, og jeg vil opfordre alle der alligevel ikke læser reklamerne til at anskaffe sig et “Nej Tak til reklamer” skilt. De fleste af reklamerne kan man jo læse på nettet. Jeg har selv lige bestilt et skilt og hvis der er 100 husstande der gør det, vil det jo være 7,5 tons !! papir der ikke skal omdeles og derefter køres væk”, slutter Morten Jensen inden han kører afsted for at aflevere de 75 kg reklamer på genbrugspladsen.

Hvordan du får fat på et Nej Tak skilt kan du læse mere om her

3 kommentarer til “75 kg reklamer i postkassen – på et år!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “75 kg reklamer i postkassen – på et år!”

  • Den gamle nisse

    Jeg er faktisk enig med dig, men som folkepensionist er det ikke uden interresse at studere tilbudsaviserne, der er dog det problem at de skal skaffes af vejen.
    Vores skal i genbrugscotaineren og det kommer de men spejderne gør også et stort stykke arbejde ved indsamling.

  • Myrna Christensen

    Som internetbruger er du jo faktisk i stand til at læse alle tilbudsaviserne på nettet – så er det bare at få bestilt et “nej tak” klistermærke til din postkasse – det kan du også gøre over nettet, og så sender de det til dig. Så er dit problem med at afskaffe aviser og reklamer løst.

  • Jeg synes, Morten Jensen skulle have bestilt det skilt for længe siden……..

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '75 kg reklamer i postkassen – på et år! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER