Nye hold med NemID og selvbetjening på nettet

Nye hold med NemID og selvbetjening på nettet

6. januar 2012 - kl. 0:15 - af

Gratis kursus på Sæby Bibliotek 16. og 17. januar.

Det skal være nemmere at være på nettet i Danmark, og vore politikere har en ambition om, at vi alle skal kunne kommunikerer elektronisk, men hvordan er det så lige, at man gebærder sig på det der net?

I november 2011 udbød Sæby Bibliotek i samarbejde med den lokale afdeling af Ældresagen to kurser i NemID, borger.dk og selvbetjening på nettet. Interessen for disse kurser var så overvældende, at biblioteket og Ældresagen straks blev enige om at gentage tilbuddet.

På de to kurser bliver deltagerne introduceret til de nævnte funktioner, og der vil være muligt at stille alle de relevante spørgsmål, samtidig med at deltagerne også selv får lov til at prøve kræfter ved skærmen.

Der er plads til 12 deltagere på hvert af de to hold – henholdsvis mandag den 16. og tirsdag den 17. januar. Pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet.

Det er helt gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig til Sæby Bibliotek.

ÅB

En kommentar til “Nye hold med NemID og selvbetjening på nettet” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Nye hold med NemID og selvbetjening på nettet”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye hold med NemID og selvbetjening på nettet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER