Nytårshilsen fra byråds-medlemmerne i Frederikshavn

Nytårshilsen fra byråds-medlemmerne i Frederikshavn

1. januar 2012 - kl. 14:51 - af

Vi har på SkagensAvis og SaebyAvis i anledningen af det forestående nytår givet vores lokalebyrådspolitikkere muligheden for at sende en hilsen til borgerne i hele kommunen. Herunder ses et af de indlæg der er modtaget.

Nytårshilsnerne vil i de kommende dage blive bragt i den rækkefølge, de er fremsendt til redaktionerne.

Da vi ønsker at bevare den gode stemning og tone i juletiden, har vi besluttet, at det ikke er muligt at kommentere på de fremsendte indlæg, som iøvrigt bringes i deres helhed uden vores indblanding.

Byrådsmedlem Mogens Brag skriver:

Jeg vil ønske læsere af Sæby og Skagen netaviser et rigtig godt nytår!

2011 er nu blot historie og et urørt og intakt år står for døren. Det kan man have mange ønsker til.

Den globale krise er blevet nærværende for os alle på mange måder. Det gælder også vores kommune, hvor en i forvejen anstrengt økonomi naturligvis lider under det. Det har betydet besparelser, som uvægerligt vil føre forandringer for os alle med sig. Ærgerligt ja, men også en lejlighed til at få kigget vores kommune ordentligt efter i sømmene. Måske er alting ikke bedst som det plejer at være? Rutiner og vante opfattelser af hvordan ting skal være, vil i disse år alle steder være i forandring, og disse forandringer er ikke altid populære. Som byråd er vi dog nød til at tage ansvar for den økonomiske situation, men deri kan også lægge megen udvikling. Jeg mener fortsat, vi kan skabe udvikling i vores kommune med de forandringer, vi uvægerligt står over for – selvfølgelig kan vi det!

Mit ønske for det politiske i det kommende år er at stridigheder og nag kunne glemmes for en stund. Alt for mange beslutninger og alt for mange diskussioner er præget af usaglige politiske stridigheder i Frederikshavn byråd. Der er stadig to år til næste kommunalvalg og der er meget arbejde og mange beslutninger der kunne fortjene en seriøs vurdering og behandling af hele byrådet. Gammel strid og personrettet retorik har fyldt alt for meget hidtil og det ville være godt for os alle, hvis det kunne lægges på hylden i året der kommer. Der sidder rigtig mange dygtige folk i byrådet og i flok ville vi være umådeligt stærke!

Jeg imødeser et spændende år med forandringer, udfordringer og masser af udvikling.

Godt nytår til jer alle

Mvh. Mogens Brag

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nytårshilsen fra byråds-medlemmerne i Frederikshavn ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger