Fut i polka- og valsetrin hos folkedanserne i 2012

Fut i polka- og valsetrin hos folkedanserne i 2012

1. januar 2012 - kl. 0:13 - af

Sæby Folkedanserforening starter 2012 med nye tiltag. Det er bl.a. dans for nybegyndere, der er på programmet, som starter den 16. januar. Fik du ikke lært at danse i en tidlig alder, er chancen der nu – så du til næste festaften kan byde damen eller herren op til en polka eller vals. Skal du giftes og danse brudevals i 2012, var det måske en god idé at få lært valsetrinene inden den store dag. Det giver samtidig masser af god motion og samvær.

Du må meget gerne tage en dansepartner med, men du er også velkommen til at mød op alene. Kom første aften vi starter, så du får alle trinnene med. Måske har du venner, klubmedlemmer eller andre bekendte, som også ønsker at have det sjovt, så tag dem med. Prisen er 150 kr. for 5 gange, som er den 16. og 30. januar, 13. og 27. februar og 12. marts.

Danseaftnerne er på Sæbygaardskolen i Sæby med Vita Ugilt som instruktør, flere informationer kan fås på 9846 2533.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fut i polka- og valsetrin hos folkedanserne i 2012' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER