Tid – tiden er nu ved at rinde ud for i år

Tid – tiden er nu ved at rinde ud for i år

28. december 2011 - kl. 9:36 - af

Tiden er en sær størrelse, hvor den kun har betydning  for dem, der ser sig selv som verdens centrum.

For alle andre er tiden uden betydning. Som Einstein kunne have sagt: tiden er kostbar for de betydningsfulde og værdiløs for de ubetydelige.

Skagen tilbage til Skagen bliver tit bebrejdet, at vi er bagstræberisk, at vi kæmper mod vejr møller og har en naiv sværmerisk tilgang til livet, som kunne være skønt, men som bare ikke er det.

Hvis jeg skulle komme med et NytÅrs, ville jeg  ønske at vore politikkere ville vise vor tid respekt.

Når de kloge, fremsynet og ifølge borgmesteren visionære politikker planlægger vor kommune, så lægger de sammen. For når man lægger sammen, får man mere, 2 plus 2 er 4 og hvis man kan spare en, så har man tjent en.

Det er den ene, der interesserer mig. For hvad er det for en – det er din tid – du koster ikke noget, når du skal køre til Frederikshavn, altså med mindre du er politikker, for hun skal have kilometerpenge og  vederlag, alt andet ville da være spild af politikkerens tid, for hun kunne jo have tjent en formue ved at blive hjemme ikke. – Det stiller sig helt anderledes, når det drejer sig om forældre, der naturligt følger deres børn til skoletandplejen i Frederikshavn .

Deres tid er naturligvis gratis  o.s.v. o.s.v.. Hvis du tror, at jeg vil have kilometerpenge og vederlag  til alle – så tager du helt fejl – det jeg vil er, at borgernes tid og virksomhedernes tid indgår i beregningerne, når kommunen flytter forvaltningerne og lader borgerne komme til forvaltningen og ikke forvaltningen komme til borgeren.

Nu skriges der fra dybet, må jeg se dokumentation – jeg kan give dig et hint – når borgerens tid bliver vigtig f.eks ved ventelister på hospitaler –  fik vi private sygeforsikringer, privathospitaler og er jeg rigtig opdateret betydelige investeringer for at tilgodese borgerens tid. Når de siger fremkommelighed i Købehavn betalings ring  m.v er det fordi de bl.a. er ved at tage borgerens tid alvorlig.

Når de kalder os udkant Danmark – betyder det, at vor tid er gratis.

Mit postulat er, at de fleste (ikke alle centraliserineger) her i kommunen forøger omkostningerne det  være sig for borgerne, for virksomhederne og for kommunen  og måske det, der er aller mest omkostningsfyld, det reduserer  vor selv respekt.

Du viser foragt for andre, når du ikke respekterer deres tid. Du kender det – du bliver lille i venteværelser. Og jo længere jo mindre. Og det koster – Decentralisering – repekt og værdsættelse af det lokale.  Det burde vi styrke – Sæby og Skagen og decentralisere Frederikhavn kommune. ”

Kære byråd, som retteligen burde hedde Kommunalbestyrelsen for Frederikshavn Kommune forhenværende Sæby-, Frederikshavn- og Skagen kommuner af navn og gavn  –  giv os vor tid tilbage.

Skagen tilbage til Skagen sig godt Nyt År og lad os i fælleskab angribe fremtiden.

Med de venligste hilsener

Per Kempff-Nordkap


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tid - tiden er nu ved at rinde ud for i år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER