Danish Crown betaler for meget for spildevand

Danish Crown betaler for meget for spildevand

23. december 2011 - kl. 17:40 - af

Danish Crown i Sæby mister millioner på overpriser for rensning af spildevand.

Ifølge interesseorganisationen Landbrug og Fødevarer betaler Danish Crown i Sæby overpris for at få renset spildevandet. Prisen var i 2010 på 15,4 millioner kroner, men de reelle omkostninger for belastningen på spildevandsnettet og rensningen er 3,1 millioner, skriver TV2/Nord.

Oplysningerne optræder i en rapport fra Spildevandsudvalget, som er nedsat af Miljøministeriet.

Spildevandsudvalgets rapport taler for sig selv. Jeg vil på det kraftigste opfordre miljøministeren til at ændre de nuværende betalingsregler, så vi kan få en mere fair spildevandstakst, fortæller direktør for Landbrug & Fødevarer, Claus Søgaard-Richter.

En kommentar til “Danish Crown betaler for meget for spildevand” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Danish Crown betaler for meget for spildevand”

  • hvis ikke snart det milijø politik de køre i danmark stopper , så er der snart ikke flere firmaer der har råd til at være her . det er gået over gevind ,. og set på verdensplan hjælper det ikke at vi i lille dk passer sådan på . de får mange firma til at flytte og priserne på alt bliver dyre . , men det er jo moderne ,

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danish Crown betaler for meget for spildevand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER