Behold dine uldne sokker på i nat

Behold dine uldne sokker på i nat

19. december 2011 - kl. 11:25 - af

Sæby Varmeværk skal natten mellem mandag og tirsdag have koblet et rør om, for at få fuld udnyttelse af det nye solvarmeanlæg, som blev opstillet i sommer. “Vi skal derfor have lukket for varmen og tappet vandet af anlægget, for at lave denne operation”, fortæller driftsleder Jørgen Holm. Alt det der skal laves foregår på selve varmeværket, men nedlukningen betyder, at alle husstande der forsynes med fjernvarme i Sæby vil være uden varme fra klokken 22 og fire timer frem, så måske er det en god ide at finde et ekstra tæppe frem til natten, da metrologerne lover temperature ned mellem frysepunktet og 3 graders frost.
Der sendes fra Varmeværket en sms til de fleste borgere om afbrydelsen, men da det ikke er alle der har mobiltelefon, specielt de lidt ældre borgere, kan det være en god ide at give denne besked videre.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Behold dine uldne sokker på i nat ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER