Julebåden ankom til Havnen med fuld musik

Julebåden ankom til Havnen med fuld musik

18. december 2011 - kl. 15:26 - af

Endnu en tradition i Sæby blev i dag holdt i hævt. Julebåden med seks friske spillemænd og julemanden ankom helt efter planen klokken 12.30 i dag søndag til Sæby Havn. Her ventede mange forventningsfulde Sæbynitter med deres børn på julemandens ankomst, som traditionen det foreskriver.
Børnene fik lov at danse omkring julemanden, da han var kommet fra borde, og han benyttede den lejlighed til at dele slik ud fra julekurven, inden han med sit følge bevægede sig op gennem Algade og Vestergade for at tage plads i sit hus på Sæby Torv. Dermed kom julehygge barometeret denne søndag igen op på 100% og hele byen summede af liv, og der var virkelig kommet gang i den længe ventede julehandel hos de fleste af byens butikker.
I eftermiddag klokken 15.30 trækker julemanden igen 3 heldige vindere i hjertekonkurrencen, som Sæby Handelsstandsforening står for, og vinderne offentliggøres her på avisen senere i dag, så vil du være en af de heldige, ja så skal der handles lokalt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julebåden ankom til Havnen med fuld musik ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER