Vinderne af årets Frivilligheds- og Sundhedspris kåret

Vinderne af årets Frivilligheds- og Sundhedspris kåret

16. december 2011 - kl. 15:25 - af

Der var stor jubel, da vinderne af årets Frivillighedspris og Sundhedspris blev kåret onsdag den 14. december. Priserne blev uddelt ved en hyggelig sammenkomst i Maskinhallen i Frederikshavn, hvor socialudvalgsformand Anders Broholm overrakte priserne på hver 10.000 kr.

Vinderen af Sundhedsprisen 2011: Dagskolen Nordjylland
Dagskolen Nordjylland vinder prisen for skolen sundhedstiltag for unge med særlige behov. Hverdagen består af både fagligt og praktisk læring. Der er sund kostpolitik på skolen. Hver dag er der varm mad og frisk presset frugtjuice, der følger kost rådende, til både elever og personale. Der er et Sundhedskontor på skolen. Her kan eleverne få individuel kostvejledning, blive målt og vejet, få vitamintilskud og få støtte til et sundere liv.  Det er med det hele menneske for øje, der arbejdes med sundhed. Det er muligt med terapi, massage og motion, hvis det skønnes relevant for den enkelte. Ledelsen har fokus på rygestop og ønsker en røgfri skole. Gevinsten ved sundhed er øget indlæring hos eleverne, samt lyst og kræfter til arbejdet hos personalet.

Nominerede til Sundhedsprisen 2011:

  • Dagskolen Nordjylland
  • Ålbæk Skole, sundhedsindsats
  • Mob din Krop, bestyrelsen

Vinderen af Frivillighedsprisen 2011: Gunnar Jørgensen
Gunnar Jørgensen er formand for Fodslaw i Frederikshavn. Fodslaw er en landsdækkende aktiv vandrerforening. I indstillingen hed det bl.a.: Gunnar Jørgensen gør et stort stykke arbejde for foreningen. De sidste 10 år er medlemstallet steget til det dobbelte. Foreningen lægger vægt på naturoplevelser og socialt samvær. Det holder en masse pensionister i gang hele året. Gunnar Jørgensen er med til at fremme sundheden og livskvaliteten hos medlemmerne. Gunnar tager initiativ til nye aktiviteter og deltager selv i arrangementerne. Han er god til at engagere medlemmerne og nye medlemmer i diverse tiltag. Han informerer grundigt og er primus motor på det årlige Ladywalk i Frederikshavn. Han sørger for, at foreningens penge kommer medlemmerne til gode og er altid parat til at hjælpe et medmenneske.

Nominerede til Frivillighedsprisen 2011:

  • Ventilen
  • Jørgen Jensen
  • Gunnar Jørgensen
  • Kirsten Kristensen
  • Kendskab giver venskab

Borgere, foreninger, organisationer eller institutioner, der er hjemhørende i Frederikshavn Kommune kan indstille til begge priser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vinderne af årets Frivilligheds- og Sundhedspris kåret ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER