Lastbil i brand ved Trafikcenteret i Sæby

Lastbil i brand ved Trafikcenteret i Sæby

16. december 2011 - kl. 11:15 - af

En lastbil udbrændte for kort tid siden ved Trafikcenteret i Sæby.
Årsagen er endnu ukendt, men det formodes at skyldes utæt hydraulikslange, der har dryppet på turboen, som derved er blevet antændt.

Falck i Sæby ankom hurtigt til stedet, men der var bilen allerede omspændt af flammer og stod ikke til at redde. Chaufføren har forklaret at han kørte ved Voldstrup skole, da han kunne se i spejlet at noget var galt. Først troede han, det bare var en slange, der var sprunget, og ringede derfor til vognmanden for at få bilen lavet hos Stiholt i Sæby. Men da han stod ud af bilen p.g.a. manglende tryk til at køre videre, kunne han hurtigt konstatere, at det var værre end det. Han forsøgte derefter med hjælp fra en anden chauffør at slukke ilden ved egen hjælp, men allerede der var ilden så kraftig at bilen ikke stod til at redde.
Falck fik hurtigt bugt med flammerne, men trækkeren og dermed alle chaufførens egendele blev flammernes bytte.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lastbil i brand ved Trafikcenteret i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER