Kredsmesterskaber i badminton på Stidsholt

Kredsmesterskaber i badminton på Stidsholt

14. december 2011 - kl. 0:49 - af

I weekenden d. 10.-11. december var elever og personale på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole værter ved Dansk Badminton Forbund Nordjyllands kredsmesterskaber for U15 – U17 spillere. Ca. 400 spillere og forældre besøgte i den forbindelse skolen og Syvstenhallen, som var lånt til lejligheden.
Kredsmesterskaberne i badminton var først og fremmest arrangeret af eleverne på skolens badmintonlinje, men også elever fra fodbold-, håndbold- og svømmelinjen hjalp til. Stidsholts elever var så ubeskedne, at de også tog deres del af medaljerne. Amalie Sofie Wagner, Stidsholt-elev fra Vodskov, blev dobbelt guldmedaljevinder. Sammen med en spiller fra ABC Aalborg vandt hun U17 M i damedouble, og U17 M mixdouble blev vundet sammen med en anden Stidsholtelev Emil Ranzau, Stidsholt-elev fra Storvorde. Ud over de to førstepladser blev det til tre 2. pladser og syv 3. pladser for Stidsholt-eleverne.

Blandt officials ved stævnet blev der trukket lod om en Forza badmintonketcher. Den gik til Kasper Hoffman Jørgensen, Stidsholt-elev fra Aalborg.
Efter den travle weekend venter der nu Stidsholt-eleverne en uge med terminsprøver, inden de den 21. december drager på juleferie.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kredsmesterskaber i badminton på Stidsholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger