Kredsmesterskaber i badminton på Stidsholt

Kredsmesterskaber i badminton på Stidsholt

14. december 2011 - kl. 0:49 - af

I weekenden d. 10.-11. december var elever og personale på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole værter ved Dansk Badminton Forbund Nordjyllands kredsmesterskaber for U15 – U17 spillere. Ca. 400 spillere og forældre besøgte i den forbindelse skolen og Syvstenhallen, som var lånt til lejligheden.
Kredsmesterskaberne i badminton var først og fremmest arrangeret af eleverne på skolens badmintonlinje, men også elever fra fodbold-, håndbold- og svømmelinjen hjalp til. Stidsholts elever var så ubeskedne, at de også tog deres del af medaljerne. Amalie Sofie Wagner, Stidsholt-elev fra Vodskov, blev dobbelt guldmedaljevinder. Sammen med en spiller fra ABC Aalborg vandt hun U17 M i damedouble, og U17 M mixdouble blev vundet sammen med en anden Stidsholtelev Emil Ranzau, Stidsholt-elev fra Storvorde. Ud over de to førstepladser blev det til tre 2. pladser og syv 3. pladser for Stidsholt-eleverne.

Blandt officials ved stævnet blev der trukket lod om en Forza badmintonketcher. Den gik til Kasper Hoffman Jørgensen, Stidsholt-elev fra Aalborg.
Efter den travle weekend venter der nu Stidsholt-eleverne en uge med terminsprøver, inden de den 21. december drager på juleferie.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kredsmesterskaber i badminton på Stidsholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER