Julekoncert på slottet er blevet en tradition

Julekoncert på slottet er blevet en tradition

12. december 2011 - kl. 9:23 - af

Det er ved at blive en tradition, at der holdes julekoncert i riddersalen på Sæbygaard Slot. Efter afviklingen af arrangementet for tredje år i træk med fuldt hus, ligger det allerede nu fast, at der også bliver en fjerde julekoncert. Den er fastlagt til søndag den 9. december 2012, meddeler Støtteforeningen Sæbygaards Venner.

Hverken de medvirkende eller publikum vil undvære koncerten. Et veloplagt lokalt team underholdt i år i hele tre afdelinger, og ved afslutningen ville det velfortjent bifald næsten ingen ende tage. Publikum var blevet underholdt på festlig vis samtidig med, at de medvirkende formåede at bringe tilhørerne i julestemning med et afvekslende program.

Koncertens medvirkende var kapelmester Knud Erik Thrane, der akkompagnerede/assisterede sangerinden Tina Siel, harpespilleren og fløjtenisten Tine Lilholt, saxofonisten Ejvind Burholt, harmonikaspilleren Frede Burholt, på bas Niels Østgaard og trommeslageren Henrik Engquist, der hastede hjem fra USA, for koncerten sammen med de lokale musikalske venner ville han ikke undvære.

Under koncerten fik de medvirkende hver især lejlighed til at brillere med solonumre, men succes’en kom først og fremmest i hus takket være et godt teamwork. Det var med til at sikre en stemningsfuld og humørfyldt eftermiddag i riddersalen, hvor der i to pauser var lejlighed til at nyde en forfriskning og æbleskiver.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julekoncert på slottet er blevet en tradition' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER