Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

11. december 2011 - kl. 11:20 - af

Et-planshus beliggende i lukket villakvarter tæt ved skole, indkøb, skov og Sæby centrum.

Området er kendetegnet som et Sæbys mere rolige kvarterer, hvor mange børnefamilier de seneste år har valgt at bosætte sig. Et indbydende kvarter med nem adgang til grønne arealer med legeplads og boldbaner.

Huset indeholder bryggers med bord- og skabsplads. Køkken i åben forbindelse med alrum. God plads i alrum til indretning af spiseplads m.m. God stor opholdsstuen med udgang til overdækket terrasseareal mod sydvest. Soveværelse og to værelser. Stort badeværelse med fliser på gulv og væg. Herudover karbad og bruseniche.

Huset er beliggende på 866 kvm. stor grund, hvor der udover beboelsen, også er carport med redskabsrum. God lukket have. Villaen er opført i gulbrændte teglsten. For ca. 5 år siden er der sket omfugning af husets udvendige murværk.

Sagsnr. 93000282

Kunne dette hus være noget for dig så kontakt: EDC Jensen & Riise på tlf. 9689 0477
Boligen er på 130 kvm., og med et grundareal på 866 kvm. Prisen er 1.198.000.

Vil du se mere om denne fantastiske bolig klik her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER