40 års stiftelsesdag fejret med uddeling af donationer

40 års stiftelsesdag fejret med uddeling af donationer

10. december 2011 - kl. 1:28 - af

Søsterloge nr. 54 GRY har fejret 40 års stiftelsesdag med uddeling af donationer.

Logens nuværende Overmester Inge Birthe Thomsen, Sæby afbilledet sammen med logens første Overmester Laura Sand uddelte donationer til følgende modtagere:

Hospice Vendesyssel, der var repræsenteret ved sygeplejerske Lene Dal Andersen fik overrakt en check på kr.5.000,00

Lene Dal Andersen takkede for donationen og fortalte, at der er ved at blive bygget et nyt Hospice på Suderbovej, der får plads til 9 familier i modsætning til det nuværende Hospice på Kastaniegården der har plads til 6 familier.

Dernæst modtog Natteravnene i Frederikshavn en donation på kr. 5.000,00.

Formanden Lillian Andreasen takkede og glædede sig over, at de nu kunne få råd til et førstehjælpskursus for Natteravnenes frivillige, da de i stor udstrækning er selvformidlende og må søge tilskud eller donationer.

Derefter fik forstander Conrad Andreasen fra PMU overrakt en check på kr. 10.000,00 til det store arbejde, som de yder til unge, der har svært ved at indpasse sig i de normale rammer for skolegang m.m. Forstanderen berettede, at de havde hovedsæde i Sindal og bofællesskaber rundt om i Nordøstvendsyssel.

Forstanderen havde taget en ung mand Charley med, som i nogle år havde boet på PMU i Tolne. Charley fortalte om sin mislykkede skolegang på en af byens skoler og om hans positive oplevelse, da han kom til PMU. Han var ikke meget for stillesiddende skolearbejde, men han trivedes vældigt når han var ude og kunne bruge sine hænder på manuelt arbejde. Bl.a. havde han taget kørekort – også til lastbil. En sand solstrålehistorie om et menneske, der havde fundet sin plads i vort samfund.

Logen har gennem årene haft stor fremgang med dygtig ledelse og meget interesserede søstre, der alle går ind for det humanitære aspekt og har venskab, kærlighed og sandhed som motto. Til næste år bliver Gry ”mor” til en ny loge, idet foreningen Terebinte  institueres den 12. maj.

Søsterloge nr. 54 Gry har søstre både i Sæby, Frederikshavn, og Skagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '40 års stiftelsesdag fejret med uddeling af donationer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER