To kor går sammen om julekoncerter

To kor går sammen om julekoncerter

8. december 2011 - kl. 0:32 - af

Sæby Voksenkor og Vrejlev Klosterkirkes Kor er gået sammen om afvikling af to julekoncerter med et program bestående af traditionel julemusik, fællessang og juleunderholdning. Julekoncerten i Sæby afvikles i Kulturhuset Manegen torsdag den 15. december kl. 19. To dage forinden er der koncert i Vrejlev Klosterkirke.

Inden koncerterne mødes de to kor til fælles øveaftener i både Sæby og Vrejlev, idet korene ved koncerterne vil optræde med hele ni fællesnumre. Desuden får de to kor hver sin afdeling.

Begge kor har den seneste tid øvet på koncerternes omfattende program – Sæby Voksenkor under ledelse af sin faste dirigent, Søren Rasmussen, der er organist ved Abildgårdkirken i Frederikshavn og for kort tid siden under stor opmærksomhed fejrede sit 25 års jubilæum, mens Vrejlev Klosterkirkes Kor ledes af Lene Rom Frederiksen, der er organist ved Vrejlev Klosterkirke. De to organister vil står for korledelsen under koncerten, hvor de på skift også vil spille på Manegens flygel.

Til de to koncerter har Sæby Voksenkor, der tæller omkring 30 sangglade kvinder og mænd, som egne numre indøvet ”Barnlig undren”, ”Ding dong merrily” og ”Deck the Halls”. Sæby Voksenkor er i gang med sin tredje sæson. Det er anden gang, koret binder an med en julekoncert. Den store publikumsopbakning sidste år har givet koret mod på også i år at arrangere julekoncert – under en delvis ny form.

Som koncertens fællesnumre er bl.a. valgt Mozarts ”Ave Verum Corpus”, en julesang fra ”Jul på Slottet”, ” Jingle Bell Rock” foruden et potpourri med uddrag af julesange.

I en pause vil blive serveret julegløgg, kaffe og æbleskiver. Traktementet koster 40 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To kor går sammen om julekoncerter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger