Salget af “Bamsebilletter” er kommet godt fra start

Salget af “Bamsebilletter” er kommet godt fra start

5. december 2011 - kl. 5:19 - af

Januarfesten, som ikke længere kan kaldes Bamsefesten, men PS12 festen blev skudt i gang lørdag med en fin afsætning af billetter. Der var kriller i maven, men det var ubegrundet. Igen var der folk, der ventede på at billetsalget startede, og man må konstatere, at det er festen, hvor man mødes med venner og bekendte – den sidste lørdag i januar, fortalte Inge N. Rasmussen.

Vi overhørte en telefonsamtale, hvor der blev sagt: “Jeg sidder her i Syvstehallen og venter på at købe Bamsebilletter”. Der er ikke udsolgt, så du kan også stadig få billet til den traditionsrige fest i Syvstenhallen.

Den 28. januar bliver aftenen, hvor På Slaget 12 og Sixpack skal fortsætte det mangeårige halbal. Og alle tror på, at de kan løfte arven efter Bamsefesterne, fortalte en tilfreds Inge N. Rasmussen fra Syvsten IF.

Billetter kan fortsat købes i Syvstenhallens cafeteria ( 98468222) eller på 98469295/ 21451823 ( Inge)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER