Velkommen på nye oplevelser i Lysets Land

Velkommen på nye oplevelser i Lysets Land

30. november 2011 - kl. 12:35 - af

Gys og gamle dage, jul og søde sager… mulighed for oplevelser er der nok af, hvis man kigger i Toppen af Danmarks vinter-brochure ”Den Gode Historie – udvalgte historier for børn og voksne”. Brochuren kan netop nu fås på turistbureauerne og overnatningsstederne i Lysets Land og findes online på lysetsland.dk.

Brochuren byder desuden på arrangementer, hvor man kan gå i Stygge Krumpens fodspor og høre om middelalder og om hvad den berygtede bisp, som også optræder i dette års julekalender på TV2, f.eks. lavede i Sæby. Børnene kan lave våbenskjold, bispekæder og måske besøge julemandens værksted på Børglum Kloster.

Træk i det varme tøj og gå på opdagelse med guide. Hør de spændende fortællinger om bunkerne på vestkysten, fyrtårn og kirker eller vær med til at fejre, at dagene igen bliver længere ved vintersolhverv den 22. december.

Brochuren indeholder i alt hele 522 oplevelser fordelt på 91 forskellige arrangementer.

Yderligere oplysninger fås hos formanden for Toppen af Danmarks ”Arrangementsudvalg” Turistchef Hanne Haandbæk, Tversted Turistbureau, tlf. 98 93 11 66.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Velkommen på nye oplevelser i Lysets Land' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER