Julebazar i Pindborggade udvider åbningstiden

Julebazar i Pindborggade udvider åbningstiden

29. november 2011 - kl. 12:21 - af

Overraskende mange trodsede søndag stormen for at tage til julebazar og lagersalg i webshoppen www.houseofemmich.dk som til lejligheden havde flyttet en god del af varelageret, der består af gaveartikler, brugskunst, juleglaskunst, tasker og smykker m.m. fra cyberspace til Pindborggade 1 F (lige ved siden af Frk. Madsens Spisehus).

”Planen var at holde åbent 1. søndag i advent samt fredag den 2. december fra 14 – 22, hvor der er ”Open by christmas” i byen. Men med den succes vi oplevede, har vi besluttet også at holde åbent lørdag den 3. december fra 10 – 14”, fortæller Birgitte Reinhold Jakobsen, indehaver af House of Emmich og fortsætter:
”Jeg startede op med webshoppen House of Emmich i løbet af efteråret, og havde egentlig planlagt at deltage på et julemarked eller to. Jeg tror nemlig, at det er en god idé at kombinere handel på internettet med events, som giver mulighed for at møde kunderne og skabe nye relationer. Men desværre var jeg for sent ude til at få plads.”
I stedet for at ærgre sig gik Birgitte i gang med at tænke kreativt og alternativt.
”Det handler om at se muligheder frem for begrænsninger”, siger Birgitte. ”Vi har et vidunderligt hus i lige midt i Sæby centrum, så hvorfor ikke omdanne de tre stuer en suite til en stemningsfuld julebazar med et sandt slaraffenland af skønne sager og gode gaveideer? Og hvorfor ikke forene handel med hygge og servere kaffe eller en forfriskning samt lidt guf i den store centrale sofagruppe?”
Som sagt så gjort! Fredag og lørdag bliver alle stearinlysene tændt i gen og Birgitte håber, at rigtig mange også vil kigge ind til de sidste to dage med julebazar i år. Skulle man være forhindret, er der råd for det, for som hun siger, ”der er altid åbent på nettet!”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julebazar i Pindborggade udvider åbningstiden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger