Held i uheld i Nellemanns Have…

Held i uheld i Nellemanns Have…

28. november 2011 - kl. 15:52 - af

Det er nok ikke gået nogen forbi, at også i Sæby blev vi rusket godt og grundigt søndag eftermiddag og aften. Derfor holdt mange også vejret, da det blev lyst og skaderne skulle besigtiges.
Ligeledes forholdt det sig i æblehaven, hvor store træer i massevis omkranser den gamle have, så muligheden for stor ødelæggelser var bestemt tilstede. Det første syn, der mødte nogle af de flittige havefolk, var da heller ikke det, man kunne have ønsket sig, for et af de helt store træer – ja flere af dem – var bukket under for stormen, og desværre var et af dem væltet ned i det nyligt opsatte madpakkehus, som haven fik foræret af Frederikshavn kommune i foråret. Det viste sig dog efter lidt nærmere eftersyn, at træet godt nok lå henover madpakkehuset, men af uforklarlige årsager hvilede det kun på huset, så skaderne var bestemt til at overse. En mindre bule og et trykket stykke metal var det, der kom til syne, da de frivillige fik savet træet ned denne formiddag. ”Pyha det var tæt på”, lød det fra Tove Korfu, der også var mødt frem for at give en hjælpende hånd. ”Vi er meget heldige”, fortalte hun og fortsatte: ”Kun et enkelt bord/bænkesæt er gået til og bulen i taget på huset, samt et enkelt æbletræ, er det gået udover, så det er billigt sluppet”.
Nu er der så bare et kæmpe oprydningsarbejde efter de ialt 10 træer, som måtte lade livet i stormen, samt utallige grene som også er knækket af, før haven igen er flot og ryddelig.

Også på landevejene er forskellige effekter blevet stormens bytte. Flere banner og reklameskilte er revet op af jorden eller flået i stykker, ligesom busskuret ved Hotel Viking, mistede hele taget under årets første storm.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Held i uheld i Nellemanns Have...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger