Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

27. november 2011 - kl. 10:21 - af

Grundmuret Vendia-hus i moderne stil og opført i solide materialer såvel indvendig som udvendig.

Villaen er indrettet med entré med åbent adgang til bryggers. Flot køkkenalrum med plads til hele familien – et lyst og lækkert alrum med hyggelig brændeovn og flot klinkegulv. Det flotte alrum er villaens daglige fællesrum og adskiller villaen naturligt mellem voksen- og børneafdeling. Fra alrum er der adgang via glas dør til voksenafdelingen, som indeholder stuemiljø med flot lyst askeparketgulv, soveværelse med adgang til flot badeværelse med bruseniche og karbad. Fra alrum via glasdør adgang til børneafdeling, som indeholder tre gode børneværelser og badeværelse med bruseniche. Herudover 40 kvm. hobbyrum, som p.t. ikke er registreret som boligareal. Hobbyrummet som er isoleret anvendes i dag som keramikværksted. Alternativt kan hobbyrummet, for den store familie, indrettes til multirum, ekstra værelser ell. lign.

Gulvvarme og svaneelementer i hele huset. Velfac træalu-vinduer i hele huset.

Flot have med flere terrasser hvoraf den ene er en overdækket terrasse.

Sagsnummer: 93000204

Kunne dette hus være noget for dig så kontakt: EDC Jensen & Riise på tlf. 9689 0477
Boligen er på 147 kvm., og med et grundareal på 898 kvm. Prisen er 2.898.000.

Vil du se mere om denne fantastiske bolig klik her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER