Julehyggen kommer snigende i disse dage

Julehyggen kommer snigende i disse dage

22. november 2011 - kl. 0:51 - af

Sæby Torv bliver af mange betegnet som omdrejningspunktet for julehyggen i Sæby. Så når NH-løft og Ole Bering har leveret julemandshus og juletræ til torvet, ja så er vi godt på vej.
Mandag var dagen hvor disse vigtige elementer landede på deres vandte pladser. Allerede tideligt mandag morgen blev julemandens hus afhentet på svinefarmen hos Torben Farum i Syvsten og herefter fragtet på blokvogn af
NH-Løft til Torvet i Sæby, hvor det med imponerende lethed blev løftet på plads af den store kran – så langt så godt.
Senere på formiddagen kunne kommunens folk så i samarbejde med vognmand Ole Bering, så gøre deres til den lokale julestemning, ved at få det meter høje juletræ trimmet og sat fast på Torvet, således at det “kun” er de små huse og oppyntningen, der mangler til søndagens juletræstænding. Alle holder vejret for, at søndag også er dagen, hvor man med god samvittighed kan rose den nye julebelysning, og i øvrigt danne sig et rigtig godt indtryk af pynten, nu hvor der er kommet lys på.
Det har været en stor opgave, både for Handelsstandsforeningen og for Søren Jensen at få det hele omkring den nye belysning til at falde på plads, men der knokles og alle lover at det hele er klar til det store øjeblik – søndag klokken 16 når julemanden tænder lyset.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julehyggen kommer snigende i disse dage ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger