Adventstraditioner og rundrejse til Israel

Adventstraditioner og rundrejse til Israel

21. november 2011 - kl. 11:25 - af

Det handler om advent, når der den 25. november kl. 14.30 er ældres eftermiddag i Mariehuset.

Solveig og Keld Skovgård står for en eftermiddag, hvor der skal synges adventssalmer, og hvor der vil blive fortalt om advent og adventstraditioner, der vil også være quizzer, og så er der mulighed for at nyder kaffe, the, æbleskiver m.m.

Den 21. februar til den 7. marts 2012 er der stor rundrejse fra nord til syd i Israel. Det er en rig og uforglemmelig rejse for livet, fortæller præst Keld Skovgård, der sammen med sin hustru præst Solveig Skovgård vil være rejseledere på turen.

Programmet kan læses på Sæby Kirkes hjemmeside eller afhentes hos Keld Skovgård.

Tilmeldingsfristen er den 17. december 2011.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Adventstraditioner og rundrejse til Israel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER