Sådan taler man ikke til politiet unge mand!

Sådan taler man ikke til politiet unge mand!

14. november 2011 - kl. 17:14 - af

Det måtte en ung mand på 26 år fra Hirtshals erfare, da han søndag morgen kl. 2.00 blev vækket af politiet på Torvet i Sæby, hvor han lå og sov på en bænk.

Han var først noget omtåget, men da politiet endelig fik ham på benene, var han ubehøvlet og overfaldt betjentene med alverdens ukvemsord, så grove så politiet udtaler: ”Det  var så groft, at det ikke skal på skrift”.

Ungersvenden blev herefter ”puttet” på stationen med en efterfølgende regning for kost og logi i hånden. Han havde dog også håbet på at blive kørt tilbage til Hirtshals – men politiet køre jo ikke taxakørsel, så det måtte han selv klare.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sådan taler man ikke til politiet unge mand!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER